BioTechUSA Nitro Gain (908g)

Описание

Biotech USA Nitro Gain е научно-създадена високо-протеинова хранителна добавка, произведена с цел да увеличи чистата мускулна маса, докато в същото време подобрява възстановяването от интензивни тренировки. Тя доставя към дневния хранителен режим 1195 калории - богати на сложни протеини, въглехидрати, заменими и незаменими аминокиселини, BCAA(верижно-разклонени аминокиселини), триглицериди със средна дължина на веригата (MCT), витамини и основни минерали.

Biotech USA Nitro Gain съдържа технологията Stimulator за доставка на мигновен прилив на енергия по време на тренировка. Матрицата на Stimulatorпрограмира тялото да усвоява по-ефективно основни хранителни вещества, като протеини и въглехидрати и по този начин да изгражда мускули с по-голяма скорост.

Доставка на сложни протеини с Nitro Protein Blend

Тази изключителна формула за покачване на мускулна маса, съдържа протеини със свръхвисока биологична стойност - те се усвояват и смилат по-бързо в сравнение с онези в обичайните гейнъри. Протеиновата смес, използвана в Biotech USA Nitro Gain , комбинирана с Nitro Amino Complex ,  доставя точното количество от сложни протеини, аминокиселини и BCAA, необходими за оптимално увеличение на мускулната маса и пълноценно след-тренировъчно възстановяване. Продуктът снабдява дневно с 60 gпротеини с висока биологична стойност.

Доставка на сложни въглехидрати с CarboX

Сложните въглехидрати, съдържани в CarboX , както и липидите, поддържат мускулите, осигурявайки дълготраен и краткотраен енергиен ефект, с цел зареждане на устойчивото възстановяване на мускулната тъкан и предпазване на ценните протеини от изгаряне по време на протеин синтезата.

Пълен с витамини и много повече!

Продуктът съдържа богато разнообразие от витамини и минерали за подпомагане на по-ефективното преработване от тялото на протеините, въглехидратите и липидите. Добавените триглицериди със средна дължина на веригата ( MCT ) доставят дълготрайна енергия на Вашите мускули. С употребата на Biotech USA Nitro Gain  е възможно покачването на 6 кг. чиста мускулна маса за един месец.

  Продукт известен още и като Nitro Gain 908 g, NitroGain908g
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^